Homepage
Luonnolliset mineraalit hevosellesi.
Sockerfria mineraler till din häst.
Homepage
Luonnolliset mineraalit hevosellesi.
Sockerfria mineraler till din häst.
previous arrow
next arrow

Tervetuloa Healthy Horse-kauppaan

Activ Mineral Mix korkealaatuinen sekoitus, joka on tuonut hyviä tuloksia eritasoisilla, harrastehevosista aina korkealla tasolla suorittaviin hevosiin. Mineral Mix ei sisällä suolaa tai sokeria. Esimerkiksi kaviokuumeeseen taipuvilla hevosilla sokerin välttäminen on tärkeää. Kun käytät mineraaleja hevosen ruokinnassa, niiden kuuluu olla juuri mineraaleja. Sen takia kaikki Activ Mineralsin tuotteet ovat korkeapitoisia, kokonaan ilman lisä- tai täyteaineita. Antaa silmiin näkyvät tulokset!

Activ Mineral Mix sisältää vain kolme ainesta. Mineraalit eivät ole synteettisesti valmistettu tai laimennettu täyteaineilla.

Dolomiittikalkki– sisältää kalsiumia oikeassa suhteessa magnesiumiin. Magnesiumia tarvitaan muun muassa mahan entsyymien sekä lihasten toimintaan. Kalsiumia kuluu esimerkiksi luuston kasvuun.

Leväjauhe – Korkealaatuinen, luomusertifioitu Ascophyllum nodosum, Leväjauhe sisältää isot määrät mineraaleja ja hivenaineita. Leväjauhe on tärkeä vastustuskyvylle ja auttaa myös sisäloisten torjumisessa. Leväjauheen biotiini auttaa kavioterveyden ja turkin hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Rikki – sen sisältämät aminohapot auttavat muun muassa mahaa. Kreatiini on turkin ja kavioiden tärkeä osa, ja rikissä sitä esiintyy runsaasti. Myös nivelille ja jänteille se on tärkeä mineraali. Paksusuolen prosessit tapahtuvat rikin kanssa, joka edesauttaa mineraalien imeytymisen.