Tervetuluoa Healthy Hors kauppaan

Luonnolliset kivennäisaineet hevosellesi.

Tuotteemme

Detangler Multi Serum

Fantastinen seerumi hevosen harjalle ja hännälle, joka ei petä sinua. Monikäyttöinen seerumigeeli, jonka koostumus ei tunnu tahmealta miedolla laventelin tuoksulla. Tarvitset vain pienen määrän upeaan ja pitkäkestoiseen tulokseen jopa 2 viikkoa.

  • Antaa superkiiltoa ja mukavuutta
  • Antaa volyymia
  • Likaa hylkivä suoja, joka pitää hännän tuoreena pidempään
  • Voit helposti harjata häntää harjalla tai sormillasi ja vähentää hiuksen putoamisen riskiä
  • Silkkisen tunnetta ilman tahmeaa tunnetta
  • Pitkäkestoinen vaikutus, jopa 2 viikkoa

Activ Mineral Mix

Activ Mineral Mix on korkealaatuinen kivennäissekoitus, jolla on saatu hyviä tuloksia harrastehevosista aina korkealla tasolla suorittaviin hevosiin asti. Mineral Mix ei sisällä suolaa eikä sokeria. (Myös hevosilla on tärkeää tarkkailla sokerin määrää), esimerkiksi kaviokuumeeseen taipuvilla hevosilla sokerin välttäminen on tärkeää. Kun käytät kivennäisiä hevosen ruokinnassa, niiden kuuluu olla juuri mineraaleja (niiden tulisi olla ainoastaan kivennäisiä). Kaikki Activ Mineralsin tuotteet ovat korkeapitoisia, kokonaan ilman lisä- tai täyteaineita. Tulokset ovat silminnähtäviä!
Activ Mineral Mix sisältää ainoastaan kolme ainesosaa. Kivennäisaineemme eivät ole synteettisesti valmistettuja eikä niitä ole laimennettu täyteaineilla.

Dolomiittikalkki

Sisältää kalsiumia oikeassa suhteessa magnesiumiin. Magnesiumia tarvitaan muun muassa mahan entsyymien sekä lihasten toimintaan.

Kalsiumia tarvitaan esimerkiksi luuston kasvuun.

Leväjauhe

Korkealaatuinen, luomusertifioitu Ascophyllum nodosum, Leväjauhe sisältää isoja määriä kivennäis -ja hivenaineita.

Leväjauhe on tärkeä vastustuskyvylle ja se auttaa myös sisäloisten torjunnassa. Leväjauheen biotiini auttaa kavioterveyden ja turkin hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Rikki

Rikki on aminohapporikas ja toimii vatsan apuna. Kreatiini on tärkeä yhdiste turkille ja kavioille, ja rikissä sitä esiintyy runsaasti. se on Myös nivelille ja jänteille tärkeä kivennäinen. (Kelatiiniprosessi tapahtuu hevosen paksusuolessa, yhteistyössä rikin kanssa, jonka seurauksena kivennäisaineet imeytyvät paremmin käyttöön).

Paksusuolen prosessit tapahtuvat rikin kanssa, joka edesauttaa mineraalien imeytymisen.

adler-ref_ENG (1)
Shopping Cart
Scroll to Top